Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geçmişin kavgalarına takılıp kalmayacağız

Düzenleyen:
Geçmişin kavgalarına takılıp kalmayacağız

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “2002 yılından bu yana devam eden başarılarımızı inşallah yeni anayasa ile taçlandıracağız” dedi.

Davutoğlu yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, şunları kaydetti: “Birinci AK Parti Hükümeti’nden bu yana, tam 13 yıldır, daima sözünün eri olmuş bir siyasi kadro olarak, seçim öncesindeki taahhütlerimizin icra tarihlerini tek tek kamuoyuyla paylaştık. Geçmişin kavgalarına, meselelerine takılıp kalmayacak, suni gündemlerle vakit kaybetmeyeceğiz. Kardeşane duygularla, güç birliği içerisinde hedeflerimize yoğunlaşıp, hizmet yolculuğumuzu daha da kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Bu mesaide, ilk kez sivil bir Anayasa yapmanın şerefli görevine de talibiz. Türkiye’nin ve Meclis’in en büyük siyasi partisi ve görevinin başındaki Hükümet olarak, 2002 yılından bu yana devam eden başarılarımızı inşallah yeni anayasa ile taçlandıracağız. Geniş çerçeveli bir uzlaşı anlayışı ve katkılara açık bir çalışma pratiğiyle hazırlayacağımız Yeni Anayasa, Türkiye’yi tam manasıyla ileri demokrasi normlarına taşıyacak, her vatandaşımızın iftihar edeceği, her vatandaşımızın sahipleneceği bir siyasi sözleşme olacak.” 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...