Anne ve oğlu hatalı sollama kurbanı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Anne ve oğlu hatalı sollama kurbanı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

TEKİRDAĞ’ın Saray İlçesi’nde kamyon ile çarpışan otobolimi kullanan 36 yaşındaki Serdar Çağan ile annesi 75 yaşındaki Hüsniye Çağan öldü.

Kazada, sürücünün oğlu 16 yaşındaki Doğukan Çağan ağır yaralandı.

Kaza, Çerkezköy-Saray karayolundaki Beton Tesisleri Mevkii'nde meydana geldi. Çerkezköy’e gitmek üzere yola çıkan Serdar Çağan, yönetimindeki 59 RE 348 plakalı otomobille iddiaya göre hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen Sedat Ünek yönetimindeki 59 RR 050 plakalı kamyonete çarptı. Kazada otomobilde bulunan 75 yaşındaki Hüsniye Çağan öldü.. Otomobilden ağır yaralı çıkarılan sürücü Serdar Çağan ile 16 yaşındaki oğlu Doğukan Çağan ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Sedat Ünek ise kazanın ardından yaya olarak kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ, OĞLUNUN DURUMU AĞIR

Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak getirilen Serdar Çağan doktorların tüm müdahalesine rağmen öldü. Oğlu Doğukan ise, yoğun bakıma alındı. Kazada ölen Hüsniye Çağan’ın cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma devam ederken, polis ekipleri yaya kaçan kamyonet sürücüsü Ünek’i yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...