Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolları temizleyemeyen Başkan halktan özür diledi

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Yolları temizleyemeyen Başkan halktan özür diledi

GÜNDEM Haberleri  / iha

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, yoğun kar yağışı sonrası yaşanan iş makinesi sıkıntısı nedeniyle ilçe merkezi ve mahalle yollarını temizleyemeyince vatandaşlardan özür diledi.

Van’da son 3 gündür etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, karla mücadele ekipleri kapalı yolları açmak için büyük çaba gösterdi. Kar yağışından sonra ilçe merkezi ve bağlı 40 mahallenin toplam 80 kilometrelik yolunu araç yetersizliğinden açamayan Belediye Başkanı Sinan Hakan, büyük belediyelerden araç desteği istedi. Kendilerine ait 1 loder, 1 grayder ve 1 kepçenin arızalandığını belirten Başkan Hakan, tek bir kepçe ile karla mücadele etmeye çalıştığını söyledi. Büyük belediyelerden kendilerine ve diğer ilçe belediyelerine araç desteğinin yapılmasını isteyen Başkan Hakan, karla mücadelede sınıfta kaldıklarını belirtti. Büyük bir olgunluk örneği gösteren Başkan Hakan, facebook hesabından özür metni yayınladı. Yayınlanan metinde:

“Bugün günlerden özür. Yoğun kar yağışı sonrasında yaşadığımız bazı talihsizliklerin de tesiriyle karla mücadelede başarılı olamadık. 1983 model emektar greyderimiz, loderimiz ve bir kepçemiz arızalandı. Dışarıdan temin ettiğimiz bir aracı 10 saat sonra vinçle çıkarabildik. Çalışmalarımız tek kepçeyle devam ediyor. Yinede yaşanan aksaklık ve gecikmelerden dolayı halkımızdan özür diliyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...