Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Yıldırım’dan o işçi ailelerine taziye ziyareti

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Bakan Yıldırım’dan o işçi ailelerine taziye ziyareti

GÜNDEM Haberleri  / iha

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, karla mücadele çalışmaları sırasında bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TEM Otoyolu Ümraniye mevkisinde yaşanan kazada hayatlarını kaybeden Karayolları karla mücadele ekiplerinin evlerine taziye ziyaretinde bulundu. Önce Kayışdağı’nda Selahattin Karaman’ın ailesini ziyaret eden Bakan Yıldırım, ardından Beykoz’a giderek Abdullah Ceylan ve Alican Gürkan’ın alilerine taziyelerini iletti. Ailelerin acısını paylaşan Yıldırım, “Gidenleri geri getiremeyiz. Görev şehidi saydığımız bu arkadaşlarımızın çocukları, ailesi bize emanettir. Onlar için gereken ne lazımsa yapılacaktır” dedi

"KURALSIZLIK NEDENİYLE CANLAR YANIYOR"

Yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Bakan Binali Yıldırım, “Karayolu çalışanımız, vatandaşlarımızın karda kışta rahat huzurlu bir yolculuk yapması için erken saatlerde görev başındayken hiç beklenmedik bir şekilde, beklenmedik bir kazayla hayatlarını kaybettiler. Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Yollar ayrıldı neden ayrıldı hayatlar birleşsin diye ayrıldı. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, milletleri birleştirdik ama yolların kuralları var. Kralları yok. Maalesef kuralsızlık nedeniyle canlar yanmaya devam ediyor” diye konuştu.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTILAR"

“Arkadaşlarımız hayatları boyunca insanlarımızın daha güzel yollarda seyahat etmeleri için gece gündüz demeden çalışıp mesai yaptılar” diyerek sözlerini sürdüren Bakan Yıldırım, “Onlar hiç akıllarına yaptıkları bu güzel yollarda canlarını vereceklerini getirmediler. Acımız büyük. Karayolları camiası olarak bugün burada Alican, Abdullah ve Selahattin kardeşlerimizin acılarını paylaşmak için beraberiz. Selahattin beyin ailesini ziyaret ettik. Şimdi Alican kardeşimizin mekanındayız. Birazdan da Abdullah kardeşimizin acısını paylaşacağız” şeklinde konuştu.

"GÖREV ŞEHİTLERİMİZİN AİLESİ BİZE EMANET"

Ailelere başsağlığı dileğinde bulunan Yıldırım, destek sözü de verdi. Yıldırım, “Benim söyleyeceğim şudur, bütün vatandaşlarımıza, trafikteyken sorumluluk alalım ve acıların yaşanmasına sebep olmayalım. Kurallara riayet edelim. Hem kendi emniyetimiz hem de günahsız insanların hayatlarını karartmayalım. Yollar özlemleri birleştirmek için var, acıları arttırmak için değil. Tekrar ben ailelere ve Karayolları camiasına başsağlığı diliyorum. Gidenleri geri getiremeyiz. Görev şehidi saydığımız bu arkadaşlarımızın çocukları, ailesi bize emanettir. Onlar için gereken ne lazımsa yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...