Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis müdürü üniversitelileri böyle uyardı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polis müdürü üniversitelileri böyle uyardı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara Üniversite’sinde yaşanan gerginliğin ardından bir polis müdürü üniversite öğrencilerini karşısına alarak uyardı.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampusünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Yaşanan kavga çevik kuvvet ekiplerinin gelmesi ile son buldu. İki öğrencinin gözaltına alındığı olayda sallama ve bıçak ele geçirildi.

"AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN, ÖĞRENCİYSENİZ ÖĞRENCİLİĞİNİZİ BİLİN"
Olayın ardından ilginç görüntüler yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünden bir polis müdürünün, üniversiteli öğrencileri karşısına alarak, ayaküstü nasihatlerde bulunması ilgi çekti. Bir elinde telsizle üniversitelilere seslenen polis, "Buraya olay çıkarmaya gelmeyeceksiniz. Tamam mı? Hukukun size verdiği yetki ne ise onu kullanacaksınız. Kendi kendinize olay çıkarıyorsunuz, kim durduracak bu olayları? Hepiniz aklınızı başınıza toplayın. Öğrenciyseniz öğrenciliğinizi bilin. Söz mü? Buraya gelmeyeceksiniz. Siz kendi fakültenize geri döneceksiniz. Sizin bu fakülteyle işiniz yok" dedi. Bu sözlerin üzerine, öğrenciler de başlarını sallayarak "evet" yanıtını verdi. Ardından sivil ekipler, öğrencilere bölgeden uzaklaşıncaya kadar refakat etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Sallama ile yakalanan bir öğrenciye sivil polis, "Ne lan bu, ne yapacaksın bunu?" diyerek tepki gösterdi. Gerginlik nedeniyle polis ekipleri Cebeci Kampusü çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Öğrenciler tek tek kimlik kontrolünden geçirilerek kampüse alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...