3’üncü acı haber! 1 şehit daha

Düzenleyen:
3’üncü acı haber! 1 şehit daha

GÜNDEM Haberleri

Operasyonların sürdüğü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir uzman çavuş daha şehit oldu.

Terör örgütü PKK mensuplarını etkisiz hale getirmek ve açtıkları hendekler ile kurdukları barikatları kaldırmak için yapılan çalışmalar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının 34’üncü gününe girdiği Sur ilçesinde, operasyonlar tüm hızıyla sürüyor.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı ve bugün bir uzman çavuş ile bir özel harekat polisinin şehit olduğu ilçeden 3’üncü kez acı haber geldi. Şehitlerin ardından ilçede geniş kapsamlı operasyon düzenleyen güvenlik güçlerine keskin nişancı tüfeği Kanas ile ateş açıldı. Açılan ateşte bir uzman çavuş yaralandı.

Olay yerinde olası bir duruma karşı hazır bekletilen ambulans ile ağır yaralı olarak Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan uzman çavuş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

İlçede, 34 gündür devam eden operasyonlarda, 9 güvenlik görevlisi şehit oldu, 74 güvenlik görevlisi yaralandı ve Genelkurmay Başkanlığı’nın önceki gün yaptığı açıklamaya göre, 55 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

İlçede, operasyonlar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...