Ordu ve Giresun'da eğitime kar engeli

Ordu ve Giresun'da eğitime kar engeli

GÜNDEM Haberleri

Ordu'nun Gölköy, Gürgentepe, Mesudiye ile Giresun'un Bulancak, Keşap ilçelerinin tamamında, Görele ilçesinde ise köy okullarında eğitime bir gün ara verildi

Ordu'nun Gölköy, Gürgentepe, Mesudiye ile Giresun'un Bulancak, Keşap ilçelerinin tamamında ve Görele ilçesinde ise köy okullarında eğitime bir gün ara verildi.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 4 gündür etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının bazı ilçelerde buzlanmaya yol açtığı ve yaşamı olumsuz etkilediği belirtildi.
Olumsuz şartlar nedeniyle 5 Ocak Salı günü Gölköy, Gürgentepe ve Mesudiye ilçelerinin tamamında ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime ara verildiği kaydedildi.
Giresun'da ise kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, Bulancak ile Keşap ilçelerinde merkez ve köylerdeki ilkokul, ortaokul ile liselerin 5 Ocak Salı günü tatil edildiği bildirildi.
Görele ilçesinde ise köy okullarının aynı tarihte tatil edildiği ifade edilerek taşımalı sistemle merkezdeki okullarda eğitim gören öğrencilerin de izinli sayılacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...