Sur'da ölen için PKK'ya lanet

Düzenleyen:
Sur'da ölen için PKK'ya lanet

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde roketatar mermisi isabet ettiği değerlendirilen evde kahvaltı yaparken can veren Melek Alpaydıncı (42), son yolculuğuna uğurlandı.

Otopsi işleminin ardından yakınları tarafından memleketi Elazığ’a getirilen Alpaydıncı’nın cenazesi, Asri Mezarlık’taki caminin bahçesine konuldu.  Cenaze, ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık’ta defnedildi. Baba Zülküf Kayaalp, terör örgütüne tepki göstererek, “Bunların ne dini ne imanı ne de kitabı var. Bizden ne istiyorsunuz? Allah’tan korkun. Ciğerimizi yakan Allah’tan bulsun. Devlete, millete ihanet eden Allah’tan bulsun, yeter artık” diye konuştu. Anne Fidan Kayaalp de, “Lanet PKK’ya gelsin. Yüreğimizi yaktılar” dedi. Melek Alpaydıncı’nın 4 çocuğuyla birlikte, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Fatihpaşa Mahallesi’nde yaşadığı, çatışmalardan kaçarak bir hafta önce İskenderpaşa Mahallesi’nde patlayıcının isabet ettiği eve taşındığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...