Bölücü hainler Sur’da 3 fidanı daha soldurdu...

Düzenleyen:
Bölücü hainler Sur’da 3 fidanı daha soldurdu...

GÜNDEM Haberleri

Şehidin 3 yaşındaki kızı Zehra’nın babasının cenazesi ardından feryadı yürekleri dağladı.

Daha yeni evlenmişlerdi

Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde süren operasyonda ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuşlar Kenan Karabacaklı ile Nuh Özdemir. kaldırıldıkları hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 29 yaşındaki Uzman Çavuş Karabacaklı’nın acılı haberi ardından, Aydın Karacasu ilçesi’ndeki baba ocağından feryatlar yükseldi. Oğullarının şehadet haberini alan anne Meryem ve baba Avni Karabacaklı, ayakta durmakta güçlük çekti. Yaklaşık 4 ay önce evlendiği belirtilen şehit Karabacaklı’nın eşi Gülşah Karabacaklı ise gözyaşlarına 
boğuldu.  

Bölücü hainler Sur’da 3 fidanı daha soldurdu...

Şehit Nuh Özdemir’in acı haberi ise Samsun’da oturan  ailesine tez ulaştı. Baba Mehmet Özdemir ile şehidin 1.5 yıl önce evlendiği eşi Leyla Özdemir, büyük üzüntü yaşadı. Şehit Nuh Özdemir’in, memleketi Ordu’nun Akkuş ilçesinde defnedileceği öğrenildi. 

Bölücü hainler Sur’da 3 fidanı daha soldurdu...

Baba gitme!

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lıların keskin nişancı tüfeği kanas ile ateş açarak şehit ettiği özel harekât polisi evli ve 2 çocuk babası 32 yaşındaki Musa Yüce için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Hüseyin Aksoy, 7’nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Başsavcı Ramazana Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, polisler ile şehidin eşi Hatice Yüce, çocukları 3 yaşındaki Zehra, 10 aylık Muhammed Ali, katıldı. Eşinin tabutuna kapanıp ağlayan eşi Hatice Yüce, “Canım, bir tanem, ne olur kalk bizi bırakmayacağına söz verdin bir tanem. Yaşadığını biliyorum, ne olur gitme, beni bırakma ne olur. Yaşıyorsun biliyorum” diyerek gözyaşları döktü. Yakınları, eşinin tabutunun başından ayrılmak istemeyen Hatice Yüce’yi güçlükle tabuttan uzaklaştırdı. Bu sırada şehit polis Musa Yüce’nin kızı Zehra’nın “Baba, baba gitme” demesi yürekleri dağladı. Musa Yüce’nin eşi Hatice Yüce ise kızını “baban uyuyor kızım, artık uyanmayacak kızım, baban uyuyor bizi bırakıp gitti baban, aldılar onu bizden” diyerek teselli etmeye çalıştı. Tören’in ardından Musa Yüce’nin naaşı memleketi Kayseri’nin Bünyan ilçesine gönderildi. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...