Meclis üyesi belediyeye kızdı kaldırımları temizledi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Meclis üyesi belediyeye kızdı kaldırımları temizledi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Akbulut, Edirne Belediyesi'nin karla mücadelede başarılı bir sınav veremediğini iddia ederek bir kaldırımda kar temizliği yaptı.

Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut, Edirne Belediyesi'nin karla mücadelede başarılı bir sınav veremediğini iddia ederek bir kaldırımda kar temizliği yaptı. Edirne İl Genel Meclisi ocak ayı toplantılarının ikinci birleşiminde gündem dışı söz alan AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Akbulut, Edirne Belediyesi'nin kar yağışından sonra gerekli temizliği yapmadığını ileri sürdü.

Akbulut, "Maalesef bir belediye çalışanına henüz rastlamış değilim. Bu bir zafiyettir. Bu gerçekten vahim bir olay. Bunu eleştiriden ziyade öz eleştiri olarak kabul etmemiz gerekir. Edirne Belediyesi burada sınıfta kalmıştır. İlçelerde de durum böyledir" diye konuştu.

Akbulut, toplantının ardından İl Özel İdaresi binası önündeki kaldırımdaki karı kürekle temizledi.

"350 ton tuz kullanıldı"

Edirne Belediyesi ise konuya ilişkin açıklamasında, karla mücadelede 350 ton tuz kullanıldığını bildirdi. Açıklamada, karla mücadele çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...