Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BEDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
BEDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ, olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca rutin uygulamaların dışında tedbirler alındığını duyurdu.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) , olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca rutin uygulamaların dışında tedbirler alındığını duyurdu. BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, 10 Ocak 2016 tarihine kadar tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarının iptal edildiği, bu çalışmalar için yapılacak kesintilerin ertelendiği bildirildi.

Olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca aboneleri etkileyen arıza sayısını ve kesinti sürelerini azaltmak için rutin uygulamaların dışında tedbirler alındığını belirtilen açıklamada, "Olumsuz hava koşulları, altyapının eskimesi, deformasyonu ve aşırı tüketimi sonucu artan arızalar nedeniyle gerçekleşen kesintilerde mağdur olan tüm abonelerimizden özür diliyoruz. Tedbir kapsamında, 30 Aralık 2015 Çarşamba gününden başlayarak ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...