Cizre'de teröristlerin tedavi edildiği ev bulundu

Düzenleyen:
Cizre'de teröristlerin tedavi edildiği ev bulundu

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri, bölücü terör örgütünün adeta hastane olarak kullandığı bir eve operasyon düzenledi.

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki çatışmalarda yaralanan teröristlerin, bölücü terör örgütü üyelerince tedavi edildiği ev ortaya çıkarıldı. Güvenlik güçlerinin bulduğu evde çok sayıda sedye ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarının Cizre ilçesinde bölücü  terör örgütüne yönelik düzenledikleri müşterek operasyon sürüyor.  Teröristlerle sık sık sıcak temasa giren güvenlik güçleri, bölücü  terör örgütü üyelerinden temizlenen yerlerde arama da yapıyor. Bu kapsamda Yafes Mahallesi'ndeki bir evde arama yapan güvenlik  güçleri, çatışmalarda yaralanan teröristlerin tedavilerinin yapıldığı bir evi  ortaya çıkardı. Evde çok sayıda sedye, tıbbi malzeme ve ilaç ele geçirildi. 
(Ajanslar)
 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...