Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokat'taki kayıp çocuklar kaçırıldı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tokat'taki kayıp çocuklar kaçırıldı mı?

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde iki çocuğun kaybolması ile ilgili görevlendirilen 4 kişilik özel ekip, çocukların kaçırılma ihtimali üzerine yoğunlaştı.

Reşadiye ilçesinde komşu çocukları olan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’nın evlerinin yakınlarında parkta oynarken kaybolmalarının üzerinden 9 gün geçti. Arama kurtarma ekipleri ve yöre halkının arama çalışmaları sonuç vermedi. Her ihtimali değerlendiren güvenlik güçlerinin bir ipucuna ulaşamaması üzerine Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 kişilik özel ekip bölgede çalışmalarına başladı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekip, çocukların en son görüştüğü kişilerin ifadesine başvurdu. Bayram Erol’un okulunda da soruşturma yapan ekip, çocukların aileleri ile de görüşme yaptı.

UZMAN EKİP ÇOCUKLARIN KAÇIRILMA OLASILIĞINI ARAŞTIRIYOR
Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, sosyal medya hesabında kayıp çocuklarla ilgili Türkiye genelinde oluşan hassasiyet nedeniyle telefon, mesaj, sosyal medya gibi vasıtalarla gelen soruları değerlendirmeye çalıştığını kaydetti. Kaymakam Erdem açıklamalarında, “Şunu bilin ki Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen bir özel ekip çocukların bulunması ise ile ilgili titiz bir çalışma yürütüyor. Çocukların nehre düşme ya da arazide kaybolma haricindeki diğer ihtimalleri olayın başından beri her zaman gündemimizdeydi zaten. Bu anlamda hiçbir olasılığın gözardı edilmediğini bilmelisiniz. Ben ve benim gibi birçok kişi de ya çocuk sahibi ya da yeğeni, komşusu vs. var ve bu konuda hassasız. Kısacası çocuklarımızın bulunması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...