Sırrı Süreyya'dan savaş tehdidi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sırrı Süreyya'dan savaş tehdidi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan'ın tecrit altında tutulduğunu iddia ederek, Öcalan'ın sağlık koşulları ve güvenliği ile ilgili örgütünü endişeye sevk etmenin savaşa davetiye çıkartmak olduğunu söyledi.

Meclis Başkanvekili Pervin Buldan ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ile birlikte Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Abdullah Öcalan'ın tecrit altında tutulduğunu iddia eden HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, "Bugün Öcalan üzerinde tecrit geliştirmek, onun can güvenliği ve sağlık koşulları hakkında kendi halkını, örgütünü endişeye sevk etmek savaşa davetiye çıkartmaktır dedi.

AK Parti hükümetinin yüzde 50 oy almış bir hükümet özgüveni taşımadığını belirten Önder, "Sözde yüzde 50 civarında oy almış bir hükümet gerçekliği var görünüyor. Ama uygulamalarına, telaşlarına, hallerine baktığınızda hiç kimse bu hükümetten yüzde 50 oy almış bir hükümet özgüveni göremiyor ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...