Davutoğlu’ndan o işçilere ikramiye sözü

Düzenleyen:
Davutoğlu’ndan o işçilere ikramiye sözü

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü incelerken görüştüğü işçilere ikramiye sözü verdi

Başbakan Davutoğlu, bugün yapım devam eden ve bitimine az bir süre kalan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve köprü inşaatından sorumlu firma yetkilileri katıldı. Burada inşaat sahasını gezerek yetkililerden bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, daha sonra kedi yolunu beraberindeki heyetle birlikte yürüyerek gezdi.

 
İŞÇİNİN TALEBİNİ KIRMAYAN DAVUTOĞLU İKRAMİYE SÖZÜ VERDİ
 
Burada işçileri selamlayan Davutoğlu, karşılaştığı bir işçi ile ayaküstü sohbet etti. İşçinin ikramiye talebini işiten Davutoğlu, firma yetkilisinin de onayını aldıktan sonra ikramiye sözü verdi. Daha sonra sahayı incelemeye devam eden Başbakan Davutoğlu, karşılaştığı diğer işçilere de ikramiye sözünü verdiklerini aktararak bir süre onlarla sohbet etti. İşçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Davutoğlu, daha sonra onlarla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Başbakan işçilerin ortasında yer alırken cep telefonuyla fotoğrafı İstanbul Valisi Vasip Şahin çekti.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun inceleme gezisinin ardından Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geçmesi bekleniyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...