Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lılar AK Parti milletvekili adayını vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
PKK'lılar AK Parti milletvekili adayını vurdu

GÜNDEM Haberleri  / iha

AK Parti Şırnak milletvekili adayı Cihan Güven'e, bir akaryakıt istasyonuna benzin almak için girerken PKK'lılar ateş açtı.

İdil'de yol kesen PKK'lı teröristler, sürücüsünden anahtarını gasp ettikleri bir TIR'ı yolu kapatacak şekilde çekerek ateşe verip yaktı, gelen araçlardakileri indirip kimlik kontrolü yaptı.

Bu sırada, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'den Şırnak'ta 3'üncü sıradan milletvekili adayı olan ve halen Kızılay İdil Şube Başkanlığı'nı yürüten Neman aşireti lideri Cihan Güven, PKK'lıların yol kestiği bölgeden geçerek bir akaryakıt istasyonuna özel otomobiline benzin almak için girerken PKK'lılar ateş açtı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Cihan Güven, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hemen İdil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavisi süren Cihan Güven'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLADI

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. PKK'lılar bölgeden kaçarken, yakılan TIR'daki alevler TOMA araçları ile söndürüldü. Polis, karayolu üzerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için de geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...