Cizre’de operasyon sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Cizre’de operasyon sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / iha

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyonlar 28’inci gününde de devam ederken, Cizre ilçesinde yüksek binalara yerleştirilen keskin nişancılar teröristlerin kabusu oldu.

Yüksek binalarda konuşlandırılan özel harekat keskin nişancıları hareket eden teröristleri tek tek öldürerek etkisiz hale getiriyor. Yoğun çatışmaların yaşandığı Cizre ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlar devam ediyor. İlçenin Nur ve Yasef mahallelerinde ağırlık kazanan operasyonlar aralıksız sürerken, operasyon bölgesinde yüksek binalara yerleştirilen keskin nişancılar ise teröristlere nefes aldırmıyor. Yerleştirildikleri yüksek binalarda dürbünle çevreyi gözetleyen keskin nişancılar, güvenlik kuvvetlerine saldırı hazırlığı yapmak için saklandıkları yerden kafasını kaldıran teröristlere nokta atışı yaparak etkisiz hale getiriyor. Cizre ilçesinde bir yüksek binada konuşlandırılan keskin nişancının teröristleri vurma anı saniye saniye kaydedildi. Keskin nişancı silahı ile teröristi vuran özel harekatçı arkadaşlarına ’işlem tamam’ işareti yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...