Teröristler cami önüne bile bomba tuzakladı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Teröristler cami önüne bile bomba tuzakladı

GÜNDEM Haberleri  / iha

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK militanları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcıların kontrollü bir şekilde imha edildiği görüntüleri paylaştı.

Hazreti Bilal Camisinin önüne yerleştirilen el yapımı patlayıcının görüntüsü, izleyenleri hayrete düşürdü.

Genelkurmay Başkanlığı, bugüne kadar 122 teröristin etkisiz hale getirildiği Şırnak’ın ilopi ilçesinde devam eden terör operasyonlarına ilişkin son görüntüleri paylaştı. Ev, cadde ve sokaklara yerleştirilen el yapımı patlayıcıların yer aldığı görüntüde bir komutan, terör örgütünün çevreye verdiği hasarı aktardı. Silopi’deki Hazreti Bilal Camisinin önüne şeytanın bile aklına gelmeyecek şekilde rögar kapağının içine yerleştirilen el yapımı patlayıcının görüntüsü izleyenleri dehşete düşürdü.

PKK militanlarının cadde ve sokakları köstebek yuvası gibi kazarak yerleştirdikleri el yapımı patlayıcılar, güvenlik güçleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Paylaşılan görüntüler arasında, Silopi sokaklarını inleten askerlerin Komanda Andını seslendirmesi yer aldı. Sokakları tek tek teröristlerden temizleyen askerin Komando Andı Silopi sokaklarında yankılandı.

Terör operasyonlarında görev yapan bir askerin kendisini ziyarete gelen oğluyla çekilen fotoğrafı, mücadelenin boyutunu gözler önüne serdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...