Sahte öğretmene soruşturma!

Düzenleyen:
Sahte öğretmene soruşturma!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, sahte öğretmen hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan soruşturma başlattı.

Bir televizyon programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen ve doğu illerinde devam eden terör operasyonlarını eleştiren kadın hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, A.Ç'nin 8 Ocak'ta katıldığı televizyon programdaki konuşmaları üzerine harekete geçti. Başsavcılık, öğretmen olduğunu öne süren şüpheli hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan soruşturma başlatılmasına karar verdi.

PARALEL YAPININ OKULUNDA ÇALIŞMIŞ

Soruşturma kapsamında, A.Ç'nin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı herhangi bir okulda görev yapmadığı, 2010 yılında Paralel Devlet Yapılanmasına yakınlığıyla bilinen Güldeste Eğitim Kurumlarında, 2013'te ise Silvan Halk Eğitimi Merkezinde ücretli resim öğretmeni olarak çalıştığı belirlendi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...