Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merkel’le telefon görüşmesi yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Merkel’le telefon görüşmesi yaptı

GÜNDEM Haberleri  / iha

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Şansölye Angela Merkel’i arayarak bugün İstanbul’da meydana gelen saldırıyla ilgili bilgi verdi, ölenler arasında Alman vatandaşı olması sebebiyle taziyelerini iletti.

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Almanya Başbakanı Şansölye Angela Merkel’i arayarak bugün İstanbul’da meydana gelen saldırıyla ilgili bilgi verdiğini ve hayatını kaybeden 10 kişiden çoğunluğunun Alman vatandaşı olması sebebiyle üzüntülerini ve taziyelerini ilettiğini açıkladı. Terörün tüm ülkeleri hedef aldığını belirten Başbakan Davutoğlu’nun, uluslararası terör örgütleri ile mücadelede kararlılığı vurguladığı, Alman yaralıların tedavisi için gereken her şeyin yapılmakta olduğunun da altını çizdiği kaydedildi. Başbakan Davutoğlu’nun soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü, gerekli bilgilerin de Alman yetkililerle paylaşılacağını ifade ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...