Tokat'taki çocuklar kaybolalı tam 16 gün oldu, bir iz yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tokat'taki çocuklar kaybolalı tam 16 gün oldu, bir iz yok!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan iki çocuğun izine 16 gündür rastlanamadı.

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarındaki parkta oynarken kaybolan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı arama çalışmaları 16. gününe girdi. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen 4 kişilik ekibin soruşturma çalışması devam ediyor. Yapılan çalışmalarda çok sayıda kişinin ifadesine başvurulurken, MOBESE kameraları tarandı. Şehre giriş çıkış yapan araçlar ile otellerde kalanlar da soruşturmaya dahil edildi. Bugün yapılan çalışmalarda ise özel eğitimli polis köpeği tarafından çocukların son görüldükleri park çevresinde, sanayi çöplüğünde arama yapıldı.

KELKİT ÇAYI’NDAKİ ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ
Kılıçkaya Barajı’nın kapakları kapatılarak su seviyesi düşürüldükten sonra pazartesi ve salı günleri Kelkit Çayı’nda yapılan aramalardan sonuç çıkmaması üzerine barajın kapakları tekrar açıldı. AFAD ve UMKE ekipleri tarafından Kelkit Çayı’nda yapılan çalışmalara ara verildi. Su seviyesinin tekrar yükseltilerek ırmakta oluşturulacak dalgalanma sonrasında barajın kapakları kapatılarak yeniden arama çalışması yapılacak. Reşadiye Kaymakamlığı tarafından oluşturulan kriz masasının talimatlarına göre su seviyesi düşürüldükten sonra arama çalışmaları tekrarlanacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...