Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultanahmet saldırısında flaş gelişme

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Sultanahmet saldırısında flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

İstanbul Sultanahmette gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı ile ilgili gözaltı sayısı 18 oldu. Şüpheliler bugün İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecek.

İstanbul Sultanahmette gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı ile ilgili gözaltı sayısı 18 oldu. Şüpheliler bugün İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecek.

İstanbul Sultanahmet'te yaşanan ve 10 Alman turistin hayatını kaybettiği 15 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

İLİŞKİLERİ ÇÖZÜLDÜ

İstanbul Terör Örgütü Suçlar Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tahkikatı derinleştirerek sürdüren terör ve istihbarat polisi, Suriyeli canlı bomba Nabil Fadli'nin Türkiye'deki ilişkilerini büyük oranda çözdü.

O DÖRT KİŞİ DE GÖZALTINDA

Canlı bomba Fadli'nin iİstanbul, Gaziantep ve Ankara'da irtibatta olduğu bazı şüphelilerin bir kısmını daha önce gözaltına alan emniyet güçleri, dün ve bugün şüpheli gördüğü toplam 11 kişi daha gözaltına aldı. Canlı bomba ile gerek telefon görüşmesi gerekse de fiziki teması tespit edilen bu kişiler arasında Fatih'teki göçmen bürosuna birlikte kayıt yaptığı dört kişinin de bulunduğu öğrenildi. Bu kişiler her yerde aranıyordu.

TOPLAM 18 GÖZALTI

Böylece soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısı 18'e yükseldi. Şüphelilerin büyük bölümünün Suriyeli oldukları bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları devam eden şüphelilerin bugün İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...