PKK'ya en ağır tokatı Siirt halkı vurdu!

Düzenleyen:
PKK'ya en ağır tokatı Siirt halkı vurdu!

GÜNDEM Haberleri

PKK’ya en ağır tokadı Siirtliler indirdi. Hücre evini ihbar eden halk, kapısına dayanan hainleri de tek tek polise bildirdi

Siirt’te önceki gün teröristlere ait hücre evine yapılan operasyonlarda bölücülere büyük darbe vuruldu. Kentte neredeyse her evden bir istihbarı bilgi gelmeye başlarken, kaçan teröristlere ise Siirt halkı kapılarını açmadı. Teröristlerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen cephanelik Özel Hareket Şube Müdürlüğü binasında basına teşhir edildi. Operasyonda 22 uzun namlulu silah, 3 keskin nişancı tüfeği ile binlerce mermi ele geçirildi. 7 terörist öldürüldü, 3 terörist ise yakalandı. 
PKK'ya en ağır tokatı Siirt halkı vurdu!
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, “Gerek halkımızın duyarlılığı ve bize anında bilgi aktarması ile gerekse güvenlik güçlerimizin istihbarı bilgileri ile örgüt üyelerinin şehre girişinin ertesi günü hücre evlerine operasyon yaptı. Halkımızın huzurunu bozmaya yönelik eylemler yapmaya gelen bu kişilere, terör örgütüne güvenlik güçlerimiz tarafından büyük bir darbe vurulmuştur. Gördüğünüz üzere iki evde cephanelik denilebilecek şeklinde önemli silahlara ulaşılmıştır. Patlayıcı düzeneklerine ulaşılmıştır. Operasyonlar devam ederken 155 ve 156 numaralarına yapılan aramalara güvenlik güçlerimiz yetişemediler. Her evden bir istihbarı bilgi gelmeye başladı. Kaçan teröristlere halkımız kapılarını açmadı. Halkımız bu davranışı ile huzuru istiyor. Huzuru isteyen halkımız terör örgütüne büyük bir darbe vurmuştur. Ben huzurlarınızda Siirt halkına teşekkür etmek istiyorum. Onlar bize devlete güvensinler, biz her zaman onların huzuru için gece gündüz çalışmaya hazırız ve çalışıyoruz” dedi. 
PKK'ya en ağır tokatı Siirt halkı vurdu!
O HAİN DE ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan operasyonda etkisiz hale getirilen 7 teröristten birinin, geçen yıl temmuz ayında bir polisi şehit eden ve ağustosta 8 askerin şehit olduğu saldırıyı planlayan, örgütün sözde “bölge sorumlusu” Cemal O. olduğu öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...