Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu'nun 10 trilyon dolarlık kritik buluşması

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Davutoğlu'nun 10 trilyon dolarlık kritik buluşması

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Londra, Davos ve Berlin'i kapsayan bir hafta sürecek 'yatırım' turuna çıkıyor.

Davutoğlu, temaslarının ilk ayağı olan Londra'da, yaklaşık 10 trilyon dolar büyüklüğünde fonları yöneten dünyanın önde gelen 350 yatırımcısı ile bir araya gelecek. Davutoğlu'nun yarın başlayacak Avrupa ziyaretleri 23 Ocak'a kadar devam edecek.

TÜRKİYE'YE DAVET

Londra'da dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Bank of America Merrill Lynch tarafından düzenlenecek 16. Türkiye Yatırım Konferansı'nın açılış konuşmasını yapacak olan Davutoğlu, Bloomberg, Goldman Sachs ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun tertiplediği etkinliklerde iş çevrelerine hitap edecek, uluslararası yatırımcıları Türkiye'ye davet edecek. Reform paketleri, AB süreci konularında da yatırımcıları bilgilendirecek olan Davutoğlu, Türkiye'nin yatırım yapılabilir, riskleri minimize edilmiş ekonomik bir atmosfere sahip olduğu mesajını verecek. Davutoğlu, Türkiye'nin 2018'e kadarki yol haritasını yatırımcılara anlatacak.

18 FONLA GÖRÜŞECEK

Davutoğlu, Goldman Sachs'ın (GS) Avrupa Genel Merkezi'nde, global ölçekte en önemli 18 fon ile de öğle yemeğinde bir araya gelecek. Bu fonlar, 2.5 trilyon doların üzerinde parayı yönetiyor. (Sabah)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...