Sur şehidi salavatlarla uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Sur şehidi salavatlarla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Ali Bulduk’un naaşı düzenlenen törenle memleketi Adana’ya uğurlandı.

Şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır, olanlardan habersiz bir şekilde çevreyi izlerken, eşi Melek ve kardeşi Cennet Bulduk, şehidin tabutuna sarılarak ağıtlar yaktı. Merkez Sur ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel hareket polisi Ali Bulduk için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali yardımcıları, şehidin eşi Melek, 6 yaşındaki oğlu Bahadır, kız kardeşleri Cennet, Hatice Bulduk, kayınvalidesi Emine Sarıkaya ve meslektaşları ile askeri erkan katıldı.

Şehit Ali Bulduk’un naaşının alana getirilmesinin ardından şehidin öz geçmişi okundu. Bu sırada şehidin eşi Melek ve kız kardeşi Cennet Bulduk, tabuta sarılıp göz yaşları dökerek ağıtlar yaktı. Şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır ise bir yakının kucağında oturarak, olup bitenlerden habersiz bir şekilde töreni izledi.

Törende konuşan emniyet amiri Fatih Sancak, vatandaşların huzur ve güveni için Sur ilçesinde yapılan operasyonlar sırasında hainler tarafından düzenlenen saldırı sonucu polis memuru Ali Bulduk’u kaybettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından şehit Ali Bulduk için dualar okundu. Şehidin naaşı özel harekat polisleri tarafından omuzlanarak ’salavatlar’ eşliğinde cenaze aracına kondu. Şehidin naaşı Adana’nın Kozan ilçesine gönderilmek üzere yola çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...