İstanbul'da karla mücadele sürüyor

İstanbul'da karla mücadele sürüyor

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olurken, bir yandan da karla mücadele çalışmaları sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler ulaşımın aksamaması için ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor.
"VATANDAŞIMIZ GÜVENDE OLSUN DİYE 24 SAAT ALARMDAYIZ"
Çalışmalar kapsamında Üsküdar'da bulunan ekipler Çamlıca Tepesi'ne çıkan yollarda kar küreme çalışması yaptı. Nevzat Uzun adlı görevli, ana ve ara yollarda şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirterek, "Kar yağdığı zaman 24 saat alarmdayız, çalışıyoruz. Kar küremesi yapıyor, gerektiğinde tuz atıyoruz. Vatandaşımız güvende olsun diye 24 saat alarmdayız' diye konuştu.
EKİPLER 24 SAAT HAZIR BEKLETİLİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında bin 114 araç ve iş makinesi, 5 bin 450 personel ile 4 bin kilometre yol ağında olumsuzluklara karşı vardiyalı görev yapıyor. Kritik kavşaklarda 52 kurtarıcı ve çekici muhtemel yolda kalmalar ve kazalara karşı hazır bekletilirken, ilçe belediyelerinde de 24 saat nöbetçi ve görev yapacak ekipler alarm durumunda bekletiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...