Polis amiri ile HDP'li vekil arasında sert tartışma!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Polis amiri ile HDP'li vekil arasında sert tartışma!

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Siirt’te operasyonlarda öldürülen PKK’lı teröristlerin cenazelerini almaya giden HDP milletvekili Besime Konca, polisle tartıştı.

Polis, milletvekili olduğunu söyleyen Konca’ya “Sen milletvekili değil misin haddini bil! Beş tane teröristin cenazesini almaya gelmişsin. Devletten maaş alıyorsun sonra da 5 tane teröristin cenazesini almaya geliyorsun” dedi.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki operasyonları devam ediyor.
Operasyonlarda öldürülen PKK'lı teröristlerin cenazesine ise HDP milletvekilleri sahip çıkıyor. Önceki gün de Siirt'te güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada çok sayıda terörist öldürüldü.

"DEVLETTEN MAAŞ ALIYORSUN..."
Olayın ardından HDP Siirt milletvekili Besime Konca, soluğu bölgede aldı. Cenazeleri almak istediğini söyleyerek polisin üzerine yürüyen Konca, sert tepkiyle karşılaştı. Polis, Konca'ya "Sen milletvekili değil misin haddini bil! Beş tane teröristin cenazesini almaya gelmişsin. Devletten maaş alıyorsun sonra da 5 tane teröristin cenazesini almaya geliyorsun" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...