Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oktay Vural’ın aracı kaza yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oktay Vural’ın aracı kaza yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın makam aracı Kocaeli’de kazaya karıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Oktay Vural’ı, ameliyat olan MHP Lideri Bahçeli’nin Kocaeli’de tedavi gördüğü hastaneye bırakan araç, mazot almak için hastaneden ayrıldı. MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın şoförü İsmet İ. idaresindeki makam aracı ile Maral Y. idaresindeki 34 TH 1954 plakalı araç Çayırova Güney yan yol üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Oktay Vural’ın makam aracında maddi hasar oluşurken, diğer araçta bulunan Maral Y. arabada sıkıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, arabasının içinde sıkışan Maral Y.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Maral Y., daha sonra yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...