Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

47 gün sonra güneşi gördüler

Düzenleyen:
47 gün sonra  güneşi gördüler

GÜNDEM Haberleri

Aralarında kadınların da olduğu güvenlik güçleri, bir aileyi daha kurtardı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin baskısı yüzünden evlerinden çıkamayan 3’ü çocuk 5 kişilik aile, güvenli bir bölgeye götürüldü. 40 günden bu yana karanlık bir odada kaldıklarını söyleyen aile bireyleri, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diye dua etti

47 gün sonra  güneşi gördüler

47 gün sonra güneşi gördüler

Operasyonların sürdüğü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde mahsur kalan 3’ü çocuk 5 kişilik aileyi, asker çatışma ortasından çıkararak güvenli bölgeye taşıdı. 47 günden bu yana karanlık bir odada kaldıklarını söyleyen aile, kurtarıldıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan operasyonla güvenli bölgeye taşınan ailenin reisi kendilerini kurtaran askerlere teşekkür ederek, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizi görünce Allah’a şükrettik. Kapıdan çıkamıyorduk. Her tarafı delik deşik etmişler. Hiç bir şey bırakmamışlar. Şükürler olsun bugünleri gördük. Biz umudumuzu kesmiştik. Burası bize mezar olacaktı. Allah devletimize iğne ucu kadar zarar verdirmesin” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...