HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özdağ: CHP özür dilemedikçe bu ayıptan sıyrılamaz

Düzenleyen: /
Özdağ: CHP özür dilemedikçe  bu ayıptan sıyrılamaz
Selçuk Özdağ, , Haber

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 35. Olağan Kurultay’da Cumhurbaşkanı ile ilgili sözlerine tepki göstererek salonu terk eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in “Eleştiriye tahammül edemiyorlar” sözleri için “Bu eleştiri, fikir hürriyeti, tenkit değil. Bu bir hakaret, iftira ve bühtandır” dedi.

İsmail Sonsuz ANKARA
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 35. Olağan Kurultay’da Cumhurbaşkanı ile ilgili sözlerine tepki göstererek salonu terk eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in “Eleştiriye tahammül edemiyorlar” sözleri için “Bu eleştiri, fikir hürriyeti, tenkit değil. Bu bir hakaret, iftira ve bühtandır” dedi. Gazetemize konuşan Özdağ şunları söyledi: Sayın Kılıçdaroğlu’nu 35 dakika kadar dinledik. Hükümetle ilgili, çözüm süreci ve Türkiye’nin yönetimi ile ilgili partimize ve Cumhurbaşkanına eleştirilerde bulundu. ‘Patronlu başkanlığa karşıyız’ dedi. Eleştirilere tahammülsüz olsak o onda salondan ayrılırdık. 35’inci dakikada söylediği ‘diktatör bozuntusu’ kelimesine canım sıkıldı. Ayağa kalkıp arkadaşlarımızla protesto olarak orayı terk 
ettik.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...