Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siverek'te 7 öğretmene 'PKK propagandası' soruşturması

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Siverek'te 7 öğretmene 'PKK propagandası' soruşturması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK propagandası yaptıkları iddiasıyla 7 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı.

İlçede ücretli olarak öğretmenlik yapan 1 kişi ise görevden uzaklaştırıldı. Siverek Kaymakamı Vural Karagül, sosyal medya hesaplarından PKK propagandası yaptığı belirlenen B.İ. adlı ücretli öğretmenin görevden uzaklaştırıldığını, kadrolu 7 sınıf öğretmeni hakkında da idari soruşturma başlatıldığını söyledi. Soruşturma sonunda öğretmenlerin suçlu olduğuna kanaat getirilmesi halinde adli soruşturma başlatılacağını belirten Kaymakam Karagül, "İlçemizde devlet memurları ve özellikle öğretmenlerin propaganda ve bölücü faaliyetlerde bulunmasına göz yummamız asla söz konusu değildir. İdari soruşturma başlatılan öğretmenler hakkında ilerleyen süreçte adli soruşturma da başlatılacak" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...