Diyarbakır'da 1 haftalık uyuşturucu bilançosu: 677 kilo esrar...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da 1 haftalık uyuşturucu bilançosu: 677 kilo esrar...

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son bir hafta içerisinde düzenledikleri 9 ayrı operasyonda toplam, 677 kilo 80 gram esrar ile 292 gram kokain ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, bir hafta içerisinde il genelinde düzenlediği 9 ayrı uyuşturucu operasyonu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz genelinde faaliyet gösteren ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik olarak son bir hafta içerisinde 9 ayrı operasyon düzenlenmiştir. Düzenlenen operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 247 kilo 80 gram kubar esrar maddesi, 430 gram toz esrar maddesi 292 gram kokain ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlar kapsamında toplam 18 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış şahıslardan 13'ü çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünce ilimizde huzur ve asayişi bozmaya çalışan ve haksız kazanç sağlayan kişi ve kişilere yönelik çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...