HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İlk karnesinin sevincini yaşayamadı!

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
İlk karnesinin sevincini yaşayamadı!
Trafik Kazası, , Haber

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Osmaniye’de karnesini aldıktan sonra servis ile evine giden 6 yaşındaki öğrenci, servisten indikten sonra halk otobüsünün çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olay, Akyar Köyü Polis Evi önündeki yolda meydana geldi. Akyar Köyü İlkokulu Anasınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Ahmet Ali Tavla, karnesini aldıktan sonra annesi Zeycan ile birlikte servis minibüsüne bindi. Atakent Villalarına giden yol üzerindeki Polis Evi kavşağında annesi ile birlikte servis minibüsünden inen minik öğrenci yolun karşısında bulunan evine biran önce gitmek için annesinin elinden kurtularak yola fırladı. Bu arada Atakent Villaları istikametine seyretmekte olan Saadettin Şahin (44) idaresindeki 80 J 0088 plakalı halk otobüsü minik öğrenciye çarparak altına aldı. Tekerlerin altında ezilen minik öğrenci, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada, oğlunun feci ölümünü gören anne Zeycan ise fenalık geçirdi.

Yakınları da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Feryat ederek kendini yere atan anne Zeycan Tavla, "Oğlumu ben öldürdüm" diye yakındı.

Minik Ahmet’in bir başka yakınını ise yine polisler teskin etmeye çalıştı. Kazadan sonra halk otobüsü sürücüsü gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...