Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van’da intihar eden PKK’lı ile ilgili 4 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Van’da intihar eden PKK’lı ile ilgili 4 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

VAN’ın merkez İpekyolu İlçesi’nde dün akşam yapılan operasyon sırasında silahıyla başına ateş ederek intihar eden PKK’lı terörist ile ilgili yürütülen soruşturmada 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Selimbey Mahallesi’nde bulunan Güngör Sitesi’nde bir PKK’lının bulunduğu istihbaratı üzerine Van Emniyet Müdürlüğü özel harekat ve terörle mücadele ekipleri harekete geçti. Dün saat 19.30 sıralarında belirlenen adrese giden özel harekat ve terörle mücadele şubesi ekipleri, çevre güvenliği aldıktan sonra operasyon yaptı. Operasyonda binanın 5’inci katındaki dairede bulunan PKK’lı iddiaya göre yakalanacağını anlayıp intihar ederken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalar kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin Van Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusu sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...