Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'den Midyatlı öğrencilere giysi yardımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'den Midyatlı öğrencilere giysi yardımı

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyelerinin Düzova Gürsel Mutlu ve Sarıköy İlkokulunda okuyan yardıma muhtaç 200 öğrenciye giyim yardımında bulunduğu etkinliğe, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz, başkan yardımcıları Hüseyin İlhan, İbrahim Koçak, Ahmet Hastaoğlu, Yusuf Çevik ve Emrah Fındık katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Altay, geleceğin teminatı olan çocukların ilerde bugün aldıkları destekle daha da faydalı olacak adımlar atacağını belirterek, yardımlar için AK Parti Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Güneştan ise yapılan yardımla AK Parti teşkilatının büyüklüğünü ve bu konulardaki hassasiyetini gösterdiğini kaydederek, AK Parti'nin sosyal sorumluluk projelerinin her yerde devam edeceğini söyledi.

AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı Yavuz da ülkenin zor günlerden geçtiğini, hem içeriden hem de dışarıdan birçok şer odağının halkın huzurunu bozmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...