Davutoğlu'nun yaptığı Alman Bakanı çok etkiledi

Düzenleyen:
Davutoğlu'nun yaptığı Alman Bakanı çok etkiledi

GÜNDEM Haberleri

Almanya İçişleri Bakanı: "Davutoğlu saldırıda yaralanan Alman vatandaşlarıyla Almanca konuşuyordu, bundan çok etkilendim."

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya'nın başkenti Berlin'de, mevkidaşı Angela Merkel ile Almanya Federal Şansölyelik Binası'nda bir araya geldi.

SULTANAHMET SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER UNUTULMADI

Türkiye-Almanya Hükümetlerarası İstişare Toplantısı, Almanya ile yapılan "ilk ortak Bakanlar Kurulu toplantısı" olarak kayıtlara geçti.

ALMANYA İÇİŞLERİ BAKANI'NI DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜ

Saldırıdan sonra Türkiye'ye gelen Almanya İçişleri Bakanı, Başbakan Davutoğlu'nun Sultanahmet saldırısında yaralanan Alman vatandaşlarıyla Almanca konuşmasından etkilendiğini söyledi.

Almanca dil eğitimi konusunda Türkiye'nin en iyi liselerinden biri olan İstanbul Erkek Lisesi mezunu olan Davutoğlu, ortak basın toplantısında da Almanca açıklama yaparak saldırıda hayatını kaybeden Alman vatandaşları için taziyelerini iletti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...