Sur'da çatışmalar sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Sur'da çatışmalar sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır’ın Sur ilçesi, dün ilçeye takviye tankların gönderilmesi ile birlikte patlama sesleriyle yankılanmaya başladı.

İlçede, güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmalar aralıksız devam ediyor. Haziran seçimlerinden sonra teröristlerin üstlendiği, okulları karargah olarak kullandığı ve neredeyse dört bir yanına tuzakladıkları patlayıcılarla hayatı felç ettiği Sur ilçesinde 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 53’üncü gününde devam ediyor. 53 gündür şiddetli çatışmaların yaşandığı ve operasyonların aralıksız sürdüğü ilçe, dün takviye tankların gönderilmesi ile birlikte patlama sesleriyle yankılanmaya başladı. İlçede, dün gece saatlerinden itibaren teröristlerin bulunduğu bölgeler ateş altına alındı. İlçenin yüksek binalarına çıkan güvenlik güçleri de uzun namlulu silahlarla teröristleri çapraz ateşe tuttu.

 İlçede, güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...