HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Teröristler bunu yapmaya başladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Teröristler bunu yapmaya başladı!
Pkk, Haber, Bomba, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesi, sabah patlama ve silah sesleri ile yankılandı. Teröristlerin vatandaşların evlerine tuzakladığı bombaları patlaması sonucu birçok ev kullanılamaz hale geldi.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde teröristlerin açtığı hendek ve kurdukları barikatlara yönelik operasyonlar 54’üncü gününe girerken, ilçede patlama sesleri yükselmeye başladı. Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat, korucular ve Özel Kuvvetler Komutanlığı birliklerinin de destek verdiği operasyonda hendekler kapatılırken, barikatlardaki bomba tuzakları da kontrollü olarak imha ediliyor.

VATANDAŞLARIN EVLERİNE TUZAKLANAN BOMBALAR İNFİLAK ETTİRİLİYOR
Yer yer çatışmaların sürdüğü ilçede operasyonlar devam ederken, teröristlerin vatandaşların evlerine tuzakladığı bombaları patlaması sonucu birçok ev kullanılamaz hale geldi. Operasyonlarda 106 terörist etkisiz hale getirilirken, 17 güvenlik görevlisi şehit oldu, 125 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...