Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralandı

Polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralandı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de hatalı dönüş yapan hafif ticari araca çarpmamak için direksiyonu çeviren polis memurunun kullandığı otomobil devrilerek yan yattı.

Kaza, saat 22.45 sıralarında Kemalpaşa Caddesi İzotaş Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında meydana geldi. Bornova'dan Kemalpaşa yönüne seyir halinde olan polis memuru Murat Baydar (45) idaresindeki 35 A 59263 plakalı polis otomobili, aynı yöne seyir halinde olan ve hatalı dönüş yapan sürücüsü belirlenemeyen 35 AL1825 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için direksiyonu çevirince yol ortasındaki refüje çarparak yan yattı.
Kazaya polis memurları murat Baydar ile Özay Şahin (44) yaralanırken, hafif ticari araç olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası plakasını olay yerinde düşürerek kaçan hafif ticari aracını sürüsünü yakalama için polis çalışma başlattı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...