Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz eşya deposunda patlama: 1 ölü

Beyaz eşya deposunda patlama: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de ikinci el beyaz eşya deposunda meydana gelen tüp patlamasında, işyeri sahibi 36 yaşındaki Mehmet Arın hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Sanayi Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı'ndaki beyaz eşya deposunda meydana geldi. İddiaya göre, işyeri sahibi Mehmet Arın, beyaz eşyalara gaz dolumu yaptığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Arın, şiddetli patlamayla olay yerinde feci şekilde can verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve doğalgaz ekipleri gönderildi. Polisin güvenlik önlemleri aldığı işyeri ve çevresinde, yetkililerin içerde yaptıkları ilk belirlemelere göre, patlamanın beyaz eşyalara gaz dolumu yapıldığı tüpten meydana geldiği bildirildi. Güvenlik amaçlı elektrik ve arıza ekipleri trafoda inceleme yaparken, patlama sonrası olay yerine gelen Arın'ın yakınları sinir krizi geçirdi.
Şiddetli bir patlama sesi duyduğunu ve olay yerine geldiğini belirten görgü tanılarından Ömer Şahin, "Biz otelde yatıyorduk. Patlama sesiyle birlikte aşağı indik. Normalde torpil patladı sandık. Hiç önemsemedik. Ben bankaya gittim. Geri döndüğümde her taraf dağılmıştı. İçeride bir kişinin öldüğünü söylüyorlar" dedi.


Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Mehmet Arın'ın cesedi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Patlamayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...