Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 2 hain saldırı birden!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da 2 hain saldırı birden!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında, 1'i keskin nişancı atışı, diğeri ise el bombalı saldırı sonucu 2 polis yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırıldı.

Sur'daki barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan, 11 Aralık cuma günü 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor. Polis ve askeri birliklerin ortak düzenlediği operasyonda bugün de çatışma çıktı. Çatışmaların yoğun olarak devam ettiği Hasırlı Mahallesi Yıkıkkaya Sokak içerisinde bugün sabah saatlerinde 2 özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polisler Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi. Polislerden birinin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateş sonucu,diğerinin ise atılan el bombasının patlaması ile yaralandığı belirtildi. Keskin nişancı kurşunu ile yaralanan polisin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer polisin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...