Mustafa Koç için Cağ döneri ve ayran dağıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Mustafa Koç için Cağ döneri ve ayran dağıtıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ve pazar günü de son yolculuğuna uğurlanan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Bursa Artvin Kültür Evi Derneği mevlit okutup 800 kişiye ekmek arası cağ döner ile ayran dağıttı.

Geçtiğimiz Perşembe günü kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatının ardından Bursa’daki Artvin Kültür Evi Derneği, işadamı için mevlit okutup cağ döneri dağıttı. Yatsı namazından sonra merkez Yıldırı ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerindeki Artvin Kültür Evi Derneği’nde, İşadamı Mustafa Koç ve şehitler için mevlit ile Kuran-ı Kerim okutuldu. Derneğe gelen vatandaşlar Kuran-ı Kerim tilavetini dinledikten sonra Koç ve şehitler için dua etti. Yapılan duaların ardından vatandaşlara hazırlanan 800 adet ermek arası cağ döner ile ayran dağıtıldı.

Mustafa Koç için Cağ döneri ve ayran dağıtıldı
Artvin Kültür Evi Derneği Başkanı Fetanet Yıldırım, Mustafa Koç’u hiç tanımadığını belirterek şunları söyledi:
“Mustafa Koç’u hiç görmedim. Ancak kendisi bu ülkenin yetiştirdiği değerli evlatlarındandır. Türkiye için yaptığı yatırımları biliyoruz. Binlerce kişiye iş vermiştir. Bursamıza yaptığı katkılardan dolayı kendisini minnetle anıyoruz. Bursalı ve Artvinli insanlara iş veren bir insan olarak kendisini yad etmek istedik. Türkiye’nin bu gibi insanlara ihtiyacı var. Bundan sonra şehitlerimiz, hemşehrilerimiz ve hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız için her hafta mevlit ve Kuran-ı Kerim okutmayı düşünüyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...