Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MGK toplantısı sonrası ilk açıklama geldi

Düzenleyen:
MGK toplantısı sonrası ilk açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi.

MGK SONRASI YAZILI AÇIKLAMA
MGK toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "Milli güvenliğimize yönelik iç ve dış tehditler ile bölücü terör örgütüne, paralel devlet yapılanmasına ve DEAŞ'a karşı yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen mücadele etraflıca değerlendirilmiştir. Kimden ve nereden kaynaklanırsa kaynaklansın, terörün her türü bertaraf edilene kadar, kararlı ve ilkeli şekilde mücadeleye devam edileceği belirtilmiştir" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan MGK toplantısının ardından bir bildiri yayımlandı. Bildiride, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamlı olarak görüşülmüştür. Bu çerçevede; milli güvenliğimize yönelik iç ve dış tehditler ile bölücü terör örgütüne, paralel devlet yapılanmasına ve DEAŞ'a karşı yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen mücadele etraflıca değerlendirilmiştir. Kimden ve nereden kaynaklanırsa kaynaklansın, terörün her türü bertaraf edilene kadar, kararlı ve ilkeli şekilde mücadeleye devam edileceği belirtilmiştir. Milletin temel değerlerini ve birlikte yaşama arzusunu hedef alarak, eğitim yuvalarını, sağlık kuruluşlarını, camileri tahrip edip kullanılamaz hale getiren, baskı ve şiddet ile vatandaşlarımızı göçe zorlayan, bebekleri bile öldüren bölücü terör örgütüyle mücadelenin, aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanmıştır. İnsanlık dışı terör eylemleriyle, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden örgütle mücadelenin, hukuk kuralları içerisinde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği konusunda hassasiyet gösterilerek yürütülmekte olduğu, zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik tedbirlerin alınacağı ifade edilmiştir. Bölücü terör örgütüne karşı, yakın iş birliği ve koordinasyon içerisinde başarılı operasyonlar icra eden güvenlik kuvvetlerimizin üstün gayretleri takdirle karşılanmış, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilenmiştir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...