Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uygurtürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uygurtürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bağımsız Doğu Türkistanlılar Derneği Başkanı Erkinbeğ Uygurtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın oğlunun nikah töreni ve Kayseri Ticaret Odası’nın düzenlediği 120. Onur Yılı programına katılmak için Kayseri’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Başkan Erkinbeğ Uygurtük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kayseri’de yaşayan Uygur Türkleri ile ilgili bilgi vererek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Malezya ve Tayland’da esir olan Uygur Türklerinin Türkiye’ye gelmeleri konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Bağımsız Doğu Türkistanlılar Derneği Başkanı Erkinbeğ Uygurtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“ Türkiye’de yaşayan Uygur Türklerine başta devletimiz olmak üzere aziz Türk Milletimiz her zaman sahip çıktı ve maddi-manevi desteklerini esirgemedi. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Kayseri özelinde de Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da ne zaman başımız sıkışsa hep yanımızda oldu. İnşallah Doğu Türkistan davamız duyarlı Türk milletimiz olduğu sürece hiçbir zaman sahipsiz kalmayacaktır” 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...