Semih Şentürk: Askere küfür edilmesi zoruma gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Semih Şentürk: Askere küfür edilmesi zoruma gitti

GÜNDEM Haberleri  / Hürriyet

Başakşehir-Amedspor maçında attığı golün ardından asker selamı veren Semih Şentürk, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

iraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir, 2-0 geriye düştüğü Amedspor önünde beraberliği 90+5'te kurtardı: 2-2. Başakşehir'in attığı iki golün de sahibi Semih Şentürk, son golün ardından konuk ekibin tribünlerinin önüne giderek asker selamı verdi. Semih'in bu hareketi büyük yankı yaşattı ve Twitter'da TT oldu.

AMEDSPOR GÖNDERME YAPMIŞTI
Amedspor Kulübü de Twitter hesabından, "Son dakikada attığı golden sonra Amedspor tribünlerine dönerek asker selamı veren Semih Şentürk henüz askerliğini yapmamıştır" diye tweet attı.
Semih Şentürk: Askere küfür edilmesi zoruma gitti
 

Bu arada maçın ardından iki takım oyuncuları arasında soyunma odasına gidişleri sırasında koridorda kısa süreli gerginlik yaşandı.

SEMİH ŞENTÜRK: YAPILANLAR ZORUMA GİTTİ
Semih Şentürk, büyük tartışma yaşatan davranışı ile ilgili olarak "Bedelli askerlik yaptım. İstiklal Marşı ıslıklandı, askere küfür edildi. Bunlar zoruma gitti" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...