Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bostancı sokak 23'teki bina kime ait?

Düzenleyen:
Bostancı sokak 23'teki bina kime ait?

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Cizre'de yaralıların olduğu iddia edilen binanın kime ait olduğu araştırılıyor.

Güvenlik kaynakları, Bostancı Caddesi'ndeki evin kime ait olduğunun bilinmediğini ve o evin etrafındaki 6 binada da teröristlerin olduğunu ve bu binalardan zaman zaman güvenlik görevlilerine ateş açıldığını bildiriyor.

"ATEŞLE KARŞILIK VERİLİYOR"

Ayrıca bu bina ve etrafında yabancı olduğu tahmin edilen kişilerin görüldüğü söyleniyor. Güvenlik görevlileri şunu soruyor: "Normal vatandaşlar ise sağlık ekiplerinin yardım çağrılarına neden hep ateşle karşılık veriliyor? Neden buradan ısrarla güvenlik görevlilerinin çekilmesi isteniyor?"

Bölgedeki güvenlik kaynaklarının ilettiği notları şöyle;

Güvenlik kaynakları bölgedeki kuşkulu noktaların altını çiziyor. Bostancı Caddesi 23 numaralı bina olarak belirtilen evin kimin üzerine olduğunun belli olmadığı belirtiliyor.

Sadece o ev değil o eve bitişik 6-7 binada da teröristlerin bulunduğu, zaman zaman ateş açıldığı belirtiliyor.

MUHTAR: 3 YILDIR KİMSEYİ PEK YAKLAŞTIRILMIYOR

Mahalle muhtarının çağrılıp, binanın kime üzerine ait olduğunun sorulduğu ancak onda da bir bilginin olmadığı belirtildi. Muhtar, 3 yıldır bina ve çevresine pek de kimsenin yaklaştırılmadığını söylemiş. Çevredekiler tarafından 3 yıla yakındır bu bina ve etrafında yabancı kişilerin görüldüğü bilgisi verilmiş.

Bostancı sokak 23'teki bina kime ait?
"BİNADA O KADAR DEĞERLİ VE GİZEMLİ NE VAR"

7 binaya yönelik yardım çağrılarına hep ateşle yanıt verildiği söyleniyor. Güvenlik kaynakları, "Bu kadar gizemli ve değerli neyin olduğu" sorusunu soruyorlar.  "Normal vatandaşlarsa, güvenlik kuvvetleri ve sağlık ekiplerinin çağrılarına neden yanıt vermiyorlar. Niye birileri güvenlik güçlerinin buradan ısrarla çekilmesini istiyor?" diyorlar.

Güvenlik kaynakları "Etrafı tamamen çevrildi. Kaçma ihtimali yok. Eğer vatandaşsanız bırakın sizi sırtımızda taşıyalım" mesajı veriyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...