İstanbul 'Yeditepe Huzur' operasyonunda 192 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul 'Yeditepe Huzur' operasyonunda 192 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'un 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla eş zamanlı gerçekleşitrilen uygulamada, aranan 192 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü terör, narkotik, asayiş, özel harekat, trafik, mali ve organize suçlarla mücadele şube ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerine bağlı 5 bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Yeditepe Huzur" adlı uygulamada, 28 bin 836 kişiye Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolü yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan tarafından koordine edilen uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 192 şüpheli yakalandı.

Aramalarda 28 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda uzun namlulu silah, 188 gram uyuşturucu madde, 232 karton kaçak sigara, bir tombala makinesi ve 31 bin sahte banknot ele geçirildi.

Durdurulan 6 bin 430 araçtan 432'sine işlem yapıldı. Bu araçlardan 102'si trafikten men edildi. Uygulamada, 197 bin 515 lira trafik cezası kesildi. İnceleme yapılan 633 iş yerinden 64'üne işlem uygulandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Çalışkan'ın uygulamaları tek tek kontrol ettiği aramalarda, 42 Afganistan uyruklu kaçak yakalandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...