PKK’nın kiralık SIRP katilleri

Düzenleyen:
PKK’nın kiralık SIRP katilleri

GÜNDEM Haberleri

Köşeye sıkışan PKK’nın yardımına Bosna’da binlerce masum insanın canına kast eden Sırplar koştu.

Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla bitme noktasına gelen PKK; Suriye, Irak, Rusya ve Avrupa ülkelerinden gelip para karşılığı PKK saflarında çatışan teröristlere bel bağladı. Askerin polisin karşısına çıkmaya yüreği olmayan PKK, son günlerde kanasçılarını devreye sokarak güvenlik güçlerine pusu kurmaya başladı. Şu ana kadar etkisiz hale getirilen teröristlerin 300’ünün yabancı kiralık katiller olduğu ortaya çıkmıştı. Dün de Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda bir Sırp uyruklu keskin nişancı yakalandı. Önceki gün Cizre’de etkisiz hale getirilen bir keskin nişancının da Sırp uyruklu olduğu belirlenmişti. Terör örgütünün Avrupa sorumluları tarafından kiralanan Sırp uyruklu keskin nişancıların özellikle rütbeli askerleri hedef almaları istendi.

AMBULANSLAR BOŞ DÖNDÜ
Bu arada Şırnak Valiliği, Cizre’de yaralılar olduğu iddia edilen bodrum katının yakınına kadar 10 ambulans ve 2 hasta nakil aracı gönderdiklerini, ancak saatlerce beklenmesine rağmen kimsenin gelmediğini açıkladı. Açıklamada, "Konu ile ilgili her türlü çalışma yapılmış ancak iddia edilen yaralılardan olumlu bir cevap alınamamıştır” denildi.

TEMİZLENİYOR
Güvenlik güçlerinin dünkü operasyonlarında Şırnak’ın Cizre ilçesinde 9, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde de 7 PKK’lı öldürüldü..

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...