Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki kahramanı daha uğurladık, mekânınız cennet olsun

Düzenleyen:
İki kahramanı daha uğurladık, mekânınız cennet olsun

GÜNDEM Haberleri

Dün hainlerle kahramanca savaşan iki şehit daha dualarla defnedildi. Şırnak’ın Cizre ilçesinde bodrum katında yaralılar bulunduğu iddia edilen evin yakınlarında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu’nun cenazesi, memleketi Eskişehir’de defnedildi.

Yusuf Haldun Uslu için bir araya gelen binlerce Eskişehirli, Reşadiye Camisi’nin bahçesinde şehit için dualar okudu. 10 yaşındaki Enes Şahin isimli asker kıyafeti giymiş bir çocuk ise tabutun üzerine gül bırakıp, asker selamı verdi. Güçlükle ayakta duran baba Adem Uslu, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehidin tabutu askerlerin omzunda taşınarak top arabasına konuldu. Törene katılan kalabalık ‘Kahrolsun PKK’, ‘Şahitler ölmez vatan bölünmez’ ve ‘Vatan sana canım feda’ sloganları attı. Şehit uzman çavuş cenazesi götürüldüğü Eskişehir Kanlıpınar Şehitliği’nde gözyaşları içinde defnedildi.
Yusuf Haldun Uslu’nun annesi Esma Uslu’nun 2012 yılında vefat ettiği, şehidin 4 ay kadar önce banka kredisiyle babasının oturması için ev aldığı, 15 gün önce de Eskişehir’e babasını ziyarete gelip gittiği belirtildi.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit düşen Jandarma Astsubay Tamer Meriç de Erzincan Terzibaba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Erzincan’daki Garnizon Şehitliğine defnedildi. Cenaze töreninde şehit Astsubay Başçavuş Meriç’in eşi Hülya Meriç’in feryadı ise yürekleri dağlarken, şehidin iki çocuğu ise törende gözyaşlarına boğuldu. 
İki kahramanı daha uğurladık, mekânınız cennet olsun
Şehit Astsubay Tamer Meriç’in kızı 8 yaşındaki Miray, babasının naaşına son defa dokundu.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...