Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı’nda ilginç olay

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Atatürk Havalimanı’nda ilginç olay

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türk Hava Yolları’nın Dammam uçağı ile Atatürk Havalimanı’na gelen yolcular, şoförün Dammam’ı Dalaman olarak anlaması üzerine iç hatlara bırakıldı.

Suudi Arabistan’ın Dammam kentinden sabah saatlerinde İstanbul’a gelen 42 yolcu, uçaktan indikten sonra cobus ile terminale getirildi. Otobüsleri yönlendiren merkezin, yolcuların Dammam’dan geldiğini belirtmesine rağmen, şoför Dammam’ı Dalaman olarak anlayınca ikisi İstanbul, diğerleri transit olan yolcuları dış hatlar terminali yerine iç hatlar terminaline götürdü. İç ve dış hatlar terminallerinde ‘açık’ diye tabir edilen kapı önlerinde görevlendirdiği Turkish Ground Services (TGS) yer personelinden biri durumu farketti. İkisi İstanbul, geri kalanı transit olan yolcular henüz dağılmadan tekrar otobüse bindirildi ve dış hatlar terminaline yönlendirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...